Odnoklassniki.md
Odnoklassniki for you

Odnoklassniki.ru
     media: 4.86 din 29 voturi

Peste 6 mii de basarabeni, membri ai două grupuri găzduite de populara reţea de socializare rusească Odnoklassniki.ru, optează pentru redobândirea cetăţeniei române.
În grupul „Cetăţenie română”, lansat pe Odnoklassniki.ru de chişinăueanul Ion Ciubotaru la 26 mai curent, se regăsesc în jur de 4,300 de utilizatori ai reţelei. Potrivit administratorului, tot ce apare pe profilul grupului reprezintă o „campanie de susţinere a redobândirii cetăţeniei române pentru basarabeni”. Până acum, aici au fost postate 4 albume foto, iar pe forum au fost lansate 32 teme de discuţii. Una dintre temele de vârf se numeşte „Întrebări şi răspunsuri”. Până acum, aici au fost publicate 1,145 de mesaje cu întrebări şi răspunsuri, în mare parte recomandări care ar facilita redobândirea cetăţeniei române.

Un alt grup care pretinde a oferi „totul despre obţinerea cetăţeniei române prin redobândire” este grupul de odnoklassnici „Cetăţenie română pentru toţi basarabenii”. Grupul, lansat pe 31 mai curent, are circa 1,850 de membri şi este administrat de jurnalistul Ghenadie Brega. Până acum, pe forumul profilului acestui grup au fost lansate 15 teme de dezbateri. În succinta prezentare a profilului, administratorul scrie că „Bucureștiul oficial trebuie să recunoască tuturor basarabenilor calitatea de cetățean român!”.

Odnoklassniki.ru este cel mai popular site de socializare din R. Moldova. Potrivit unui recent top al celor mai accesate 100 site-uri din Moldova, oferit de The Web Information Company Alexa.com, Odnoklassniki.ru este, în R. Moldova, cel mai accesat site după motorul de căutare Google.com (1) şi versiunea regională a acestuia – Google.md (2).Comentarii

"Odnoklassniki.ru îi ajută pe basarabeni să redevină români cu actele în regulă"

1. http://hotnews.md/articles/view.hot?id=179
2. http://ionurusciuc.wordpress.com/2009/12/28/odnoklassniki-ru-ii-ajuta-pe-basarabeni-sa-redevina-romani-cu-actele-in-regula/

Tovarăşi, plagiaţi? Nu declaraţi sursa articolelor preluate? [-x
de HotNews in data de 2010-07-25 10:30
thx yoxy
de antonescu bogdan in data de 2011-03-24 18:12


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile

   
 
Powered by www.ablog.ro
 
Termeni si Conditii de Utilizare